Stage lopen bij Kweekvijver Noord

Bij KVN hebben we professionele praktijkbegeleiders in vaste dienst. Zij coachen en ondersteunen de stagiairs en zorgen ervoor dat we mooie producten op tijd kunnen afleveren aan onze klanten. Wij hebben een breed netwerk van vele tientallen andere professionals op wie we regelmatig een beroep doen.

Video

Om een goede video te kunnen maken heb je veel verschillende vaardigheden nodig. Het begint allemaal bij een goed idee, een concept. Het concept werk je uit in een script en een shotlist van beelden die je wilt gaan maken. Vervolgens moet er gefilmd worden en dan moet je alles nog editen! Wij nemen je mee in het hele proces, van start tot finish!

Animatie

Soms kun je met een animatie jouw verhaal nóg beter uitleggen dan in een video. Daarbij komt, sommige situaties zijn gewoon niet op video vast te leggen waardoor animaties een uitstekende oplossing bieden. En vaak kun je video heel goed combineren met animaties.

Er zijn veel verschillende animatietechnieken. Ook hier geldt: we nemen je mee in het hele proces, van begin tot eind!

Neem een kijkje bij Kweekvijver Noord

Fotografie

Een foto kan óók een heel eigen verhaal vertellen. Om een goede foto te maken moet je eerst goed leren kijken. Een goede compositie is cruciaal. Je moet weten hoe een camera werkt en je hebt te maken met licht, beweging en vaak ook: mensen. En als je dan de foto’s hebt gemaakt kun je ervoor kiezen om ze nog digitaal te bewerken.

Een goede fotograaf is ook nog eens een echte regisseur die z’n zaakjes goed voorbereidt. Zegt jouw beeld straks ook meer dan 1.000 woorden?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage?

Meld je dan nu aan!