STAGE

Bij Kweekvijver Noord hebben we professionele praktijkbegeleiders in dienst. Zij coachen en ondersteunen de studenten en waarborgen de kwaliteit van onze eindproducten. We nemen de student mee in alle fases van ons werkproces. Dus in klantgesprekken, concepting, verschillende filmtechnieken, studioproducties, audio opnames, drone vliegen, editing, animatie, fotografie, webinars en grafische afwerking. Een en ander is afhankelijk van de leerdoelen, die we aan het begin van de stage samen opstellen. Bij Kweekvijver Noord ben je samen met andere studenten, vanuit verschillende studierichtingen, dus echt onderdeel van het team. Lijkt dat je wat?

Video

Doe jij een opleiding tot Audiovisueel specialist of Content creator met als specialisatie video? Dan is een stage bij Kweekvijver Noord iets voor jou. Wij nemen je mee in het hele proces. Dus niet alleen maar editen achter je bureau, maar de opdracht van concept tot eindproduct uitvoeren. En heb je daarnaast ook interesse in fotografie of animatie, dan kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheid om dit te combineren.

Animatie

Is jouw specialisatie animatie, of zou je hier heel graag meer over willen leren? Ook dan ben je bij Kweekvijver Noord aan het juiste adres. Van korte animaties voor social media tot uitleg animaties van een minuut of 10 voor bedrijven of instellingen, we maken ze allemaal. Ook hier werk je van begin tot eind samen met een van onze professionals aan een opdracht. En is het natuurlijk mogelijk om een keer een andere expertise uit te proberen.

Fotografie

Volg jij een fotografie opleiding en wil je meer leren over bewegend beeld? Ook dan kun je bij Kweekvijver Noord terecht voor je stage. Voor onze klanten doen we namelijk ook steeds meer fotografie projecten op locatie of in onze studio. Je leert meer over licht, compositie en beweging. Ondertussen leer je ook hoe je met bewegend beeld om moet gaan en wat daar allemaal bij komt kijken.

Marketing

Als je op zoek bent naar een creatieve marketingstage dan zit je bij Kweekvijver Noord goed. Want tijdens je stage ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze marketing- en communicatieactiviteiten. Samen met de andere studenten en professionals maak je content om onze socials een boost te geven. Je maakt maandelijks de nieuwsbrieven en ondersteunt de projectmanagement afdeling. Er is ook ruimte om je afstudeeropdracht bij ons te doen, we kijken graag samen met jou naar een goede invulling voor jou en voor ons.